Babička roku 2024 Jihočeského kraje

Krajská rada seniorů Jihočeského kraje (KRS JčK) hledá soutěžící do aktivizačního programu Babička roku 2024 Jihočeského kraje. Přihlášky je třeba poslat nejpozději do neděle 30. června 2024 18:00 hodin na mail  jaroslav.kupsa@gmail.com nebo do pátku 28. června 202 donést osobně či zaslat poštou na adresu kancelář KRS JčK, budova D – Krajský úřad JčK, Boženy Němcové 1824/8, České Budějovice (4)

Slovo babička už dávno nebudí představu vetché stařenky s šátkem na hlavě jako v dobách Boženy Němcové. Moderní babička – dokud jí to zdraví dovolí – je aktivní, tvořivá, zajímá se o dění okolo sebe, podílí se na něm a někdy bývá i organizátorkou různých aktivit v oblasti, kde žije.

Od lidí středního věku ji vlastně odlišuje jen datum narození a fakt, že své aktivity vykonává většinou nezištně. Proto by vůbec nebylo na škodu takové čiperné babičky prezentovat na veřejnosti. Mohou totiž inspirovat nejen mladší lidi, ale i své vrstevníky, kteří předčasně „hodili flintu do žita“.

Po loňské úspěšné premiéře rozhodla Krajská rada seniorů Jihočeského kraje uspořádat i v tomto roce krajské kolo této soutěže. Slavnostní finále krajského kola soutěže „Babička roku“ Jihočeského kraje se odehraje v pátek 4. října 2024 od 15:00 hodin v sále Společenského centra Univerzita Tábor.

V úvodní disciplíně povede moderátor s přihlášenými babičkami rozhovor, poté se každá babička představí ve volné disciplíně a následovat bude promenáda ve společenských šatech.

Přihlaste tu nejlepší babičku do soutěže. Výborná příležitost, jak ocenit Vaši babičku za všechno, co pro Vás udělala, a ukázat světu, jak je úžasná. Nechte babičku zazářit a přihlaste ji.

A seniorkám vzkazujeme: Nečekejte na přesvědčování a přihlaste se do soutěže rovnou!

Jedinou podmínkou je, že soutěžící musí v den pořádání krajského kola dosáhnout šedesáti a více let. Své přihlášky zašlete do 30. června 2024 na  jaroslav.kupsa@gmail.com, více informací získáte na 736 621 000.

Přihláška Babička roku JčK

Propozice Babička roku JčK