Plzeňáci v Hotelu MAS

Senioři Krajské rady Plzeňského kraje také využili nabídky rekondičního pobytu v hotelu MAS v Sezimově Ústí s doprovodným programem. Zmíněný hotel MAS je bývalý společenský dům Baťových strojíren, později zvýšený o jedno podlaží, bohužel se nepodařilo v průběhu rekonstrukce realizovat druhý výtah.

Účastníkům pobytu byly v rámci programu nabídnuty, kromě  relaxačních procedur, polodenní zájezdy do známých i méně atraktivních míst. Z nabídky byla možnost vybrat si zájezdy do Tábora, Jindřichova Hradce, Telče, Čapího hnízda, Líšna. Zajímavá byla i nabízená večerní prohlídka hradu Český Šternberk.

K pozoruhodným místům patří také klášter a poutní místo Klokoty na západním okraji Tábora s dlouhodobou historií se světlými i chmurnými časy. Benešova vila nebyla v době pobytu 11-16.4. 2024 přístupná,  v přilehlém parku tak bylo možné se podívat jen na hrobku manželů Benešových.

Díky mimořádně příznivému počasí a celkovému programu považovali účastníci akce rekondiční pobyt v hotelu MAS za velmi vydařený a řada z nich přiznávala, že by si pobyt v budoucnu rádi zopakovali.